Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kabinet blijft vasthouden aan een derde van stadioncapaciteit

De clubs uit het betaalde voetbal deden onlangs een omroep aan het kabinet om meer toeschouwers toe te laten maar dit blijkt geen effect te hebben gehad.

Dinsdagavond werd op een persconferentie bekend gemaakt dat het kabinet slechts één derde van de stadioncapaciteit toestaat bij sportwedstrijden. Daarbij is een zitplaats verplicht en zal er anderhalve meter afstand gehouden moeten worden van de overige bezoekers.

De huidige maatregelen zullen in principe voor zes weken gaan gelden, maar over drie weken zal een nieuw meetmoment volgen. In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad werd gemeld dat het kabinet voornemens is om pas vanaf eind februari of begin maart op te schalen naar een toegestane bezetting van tweederde van de stadioncapaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *