Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Van der Sar als noodverband bij Ajax tussen de palen?’

Ajax kampt met een keepersprobleem. Gisteren keepte Andre Onana tegen Go Ahead Eagles omdat Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter in de ziekenboeg zitten. De tweede doelman die op de bank zat was Charlie Setford. Hij is pas 17 jaar oud.

Oefenmeester Erik ten Hag rekent voorlopig niet op Pasveer en Gorter. “Ze zijn voorlopig uitgeschakeld”, wordt de coach geciteerd door De Telegraaf. “Ik heb weinig smaken over. En dat is heel ongelukkig. Tot de wedstrijd tegen Benfica hadden we er drie en nu hebben we er nog één.”

Maar… algemeen directeur Edwin van der Sar is toch lid van Ajax? Is hij geen optie als noodverband? “Nee, dat overweeg ik niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *