Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Real Madrid bereikt akkoord met Antonio Rudiger’

De Spaanse grootmacht Real Madrid heeft een akkoord bereikt met de Duitse mandekker Antonio Rudiger. Hij staat op het punt om een meerjarige verbintenis te ondertekenen.

Met dat nieuws pakt zowel transferexpert Fabrizio Romano als Sky Sports uit. Rüdiger en Real hebben een persoonlijk akkoord bereikt, waardoor enkel de medische keuring nog voor moeilijkheden kan zorgen. De centrumverdediger is sinds begin dit jaar transfervrij, dus Chelsea heeft geen stem meer in zijn toekomstbesluit.

Chelsea-manager Thomas Tuchel beaamde na afloop van de 1-0 zege op West Ham United dat Rüdiger vertrekt uit Londen. “We hebben alles gegeven om hem te behouden, maar door de sancties konden we niet meer vechten om hem te behouden”, aldus de Duitser. “Hij wil de club verlaten. Dat heeft hij in een privégesprek kenbaar gemaakt.”

Rüdiger stond ook op het lijstje van FC Barcelona, Manchester United en Paris Saint-Germain, maar kiest voor Real. In Madrid moet hij concurreren met David Alaba, Éder Militão en Nacho Fernández.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *