Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marc Overmars wilde Malacia deze zomer naar Amsterdam halen’

Marc Overmars wilde Tyrell Malacia aankomende zomer naar Amsterdam halen. Opvallend, want afgelopen seizoen werd Steven Berghuis nog overgenomen van de aartsrivaal. Dit zorgde voor de nodige emoties aan Rotterdamse kant.

“Of er naast Kökçü en Sinisterra nog meer namen op de lijstjes van topclubs staan? Nou, ik denk Malacia ook wel”, stelt Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Valentijn Driessen stelt op zijn beurt dat Ajax misschien wel een optie was geweest.

Verweij erkent dat Malacia een serieuze optie was voor Overmars. “Hij stond nog hoger op de lijst van Overmars dan Wijndal. Ik niet dat het nu nog gaat gebeuren. Nu denk ik wel dat Wijndal bovenaan het lijstje staat”, aldus de journalist van de krant. “Het is echt een publiek geheim: Overmars was heel erg gecharmeerd van Malacia.”

De Ajax-watcher vervolgt: “Net als Erik ten Hag overigens. Ze hebben het ook met Berghuis aangedurfd. Maar ik denk niet dat het heel verstandig is voor Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar om te beginnen met een overval bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *