Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ryan Gravenberch zal aflopende contract niet verlengen’

Ryan Gravenberch heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2023. En volgens clubwatcher Mike Verweij zal de middenvelder deze verbintenis niet gaan verlengen. Deze conclusie trekt hij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar hebben heel lang gedacht: ‘Vader Gravenberch en Ryan hebben geroepen dat hij niet voor niets de deur uit wil lopen, dus hij tekent wel bij als we er niet uitkomen’. Maar dat gaat hij niet doen”, aldus Verweij in de podcast van de krant.

Verweij voegt toe: “Dat is Ajax ook wel te kennen gegeven. Bayern München wil niet meer bieden dan de geboden zeventien miljoen plus zes (bonussen, red.) en wil niet omhoog. Ajax vindt dat te weinig, dus moet er een oplossing gevonden worden. Als die niet gevonden wordt, dan gaat Ryan Gravenberch zijn laatste contractjaar in.”

De Ajax-watcher zou dat ‘wel vervelend’ vinden voor Gravenberch. “Want hij wil heel graag dat Ajax aan hem verdient. Bayern München heeft hem een aanbieding gedaan, gesprekken gevoerd, Nagelsmann ziet het geweldig in hem zitten en zegt ook dat hij speeltijd gaat krijgen.” Waarom hij niet bijtekent? “Wat als Ajax zegt: ‘Vijftig miljoen is niet genoeg’, moet je dan bijtekenen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *