Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Tyrell Malacia nu ook persoonlijk rond met Manchester United’

In navolging van de clubs is Tyrell Malacia nu zelf ook rond met Manchester United. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De Rotterdammers verdienen vijftien miljoen euro aan de linksback, die aan de hand van bonussen nog twee miljoen euro waard kan worden. De Oranje-international moest zelf nog akkoord gaan met de overstap.

In de ochtend werd er nog bericht over een mogelijk obstakel. Malacia had een andere zaakwaarnemer in de arm genomen voor de afronding van de deal, maar dat blijkt een formaliteit te zijn geweest. Romano meldt in de avonduren immers al een persoonlijk akkoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *