Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord laat geen spelers meer vertrekken, zevental op komst’

Feyenoord is niet van plan om nog meer spelers deze zomer te laten vertrekken. Ze zullen de komende tijd flink aan de bak moeten om de selectie in te vullen. Volgens RTV Rijnmond zetten de Rotterdammers in op een zevental nieuwe spelers.

Feyenoord zag deze zomer een fors aantal spelers vertrekken. Cyriel Dessers, Guus Til, Bryan Linssen, Philippe Sandler, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Reiss Nelson en Valentin Cojocaru namen allemaal afscheid van de club. Voor een aantal anderen is naar verluidt belangstelling.

RTV Rijnmond bericht hierover: “Feyenoord hoopt ook nog spelers te verhuren of te verkopen. Mark Diemers bleef deze week in Nederland achter om zich te focussen op een nieuwe club. Marouan Azarkan, Christian Conteh en Francesco Antonucci zijn inmiddels al door Feyenoord verhuurd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *