Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord nadert akkoord met opvolger van Luis Sinisterra’

Feyenoord is dichtbij de komst van vleugelaanvaller Javairo Dilrosun. De Rotterdammers naderen namelijk een akkoord met zijn werkgever Hertha BSC. Hier maakt Voetbal International melding van.

Vorig jaar volgde Feyenoord de eenvoudig international van Oranje ook al op de voet als potentiële opvolger van Steven Berghuis, maar tot een deal kwam het toen nog niet. Nu lonkt die alsnog. Het afgelopen seizoen werd Dilrosun verhuurd aan Girondins Bordeaux.

Dilrosun was voor Bordeaux goed voor twee goals en zes assists, maar degradatie van de blauwhemden uit de Ligue 1 kon hij daarmee niet voorkomen.

VI schrijft tot slot over de 24-jarige Amsterdammer: “Dilrosun zou bij Feyenoord zowel op de linker- als de rechterflank uit de voeten kunnen. Behalve het vermogen om met individuele acties het verschil te maken, zou de snelle aanvaller Slot nog een voordeel bezorgen. Hij kan immers ook als nummer 10 uit de voeten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *