Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Premier League lonkt voor Justin Kluivert’

Justin Kluivert heeft zich in de kijker gespeeld bij het Engelse West Ham United. Hij is op dit moment nog actief voor AS Roma, dat hem de voorbije seizoenen aan RB Leipzig en OGC Nice verhuurde. Deze zomer keerde hij weer terug naar Rome, maar coach José Mourinho zou voor hem geen plek zien komend seizoen. Een vertrek lijkt dan ook waarschijnlijk.

Volgens Tuttosport heeft West Ham inmiddels de onderhandelingen met AS Roma geopend. De Londenaren hebben informatie ingewonnen over een mogelijke transfer en overwegen serieus om een bod uit te brengen. Ook Olympique Marseille is in hem geïnteresseerd.

De voormalig Ajax-aanvaller (23) heeft nog één contractjaar te gaan in Rome. Het is daarom waarschijnlijk dat AS Roma hem probeert te verkopen, maar dat zal niet de hoofdprijs opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *