Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Donny van de Beek staat voor terugkeer in de Eredivisie’

Donny van de Beek heeft van manager Erik ten Hag te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Een terugkeer naar de Eredivisie is een serieuze optie voor de middenvelder. Hier maakt het medium 90min melding van.

Van de Beek is bezig aan zijn derde seizoen op Old Trafford. Onder Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick kwam de Oranje-international weinig aan spelen toe, maar dit seizoen lonkte er een serieuze wederopstanding door de hereniging met Ten Hag. De voormalig Ajax-speler kreeg tijdens de oefencampagne volop speeltijd van zijn landgenoot.

Volgens 90min heeft Manchester United het Van de Beek-kamp inmiddels geïnformeerd over de toekomstplannen. De Engelse topclub zal de middenvelder niet in de weg staan indien hij wenst te vertrekken in januari, al zou hij nog altijd strijdbaar zijn.

Het medium stelt dat een huurdeal het meest voor de hand ligt. Er is interesse uit de Premier League, maar een buitenlandse overstap ligt meer voor de hand. Naar verluidt zijn er ook twee opties vanuit de Nederlandse Eredivisie: een terugkeer naar zijn oude liefde Ajax óf een beladen overstap naar PSV. Beide clubs zouden interesse hebben getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *