Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Hakim Ziyech mist kraker in de Champions League

Chelsea gaat vanavond in de Champions League op bezoek bij het Italiaanse AC Milan. En ze zullen moeten aantreden zonder Hakim Ziyech. Hij is namelijk ziek.

Manager Graham Potter van Chelsea maakte het nieuws maandagavond bekend tijdens de persconferentie. “Hakim is ziek, hij heeft een zere keel. Daarom is hij niet naar Italië afgereisd”, zo liet de oefenmeester optekenen. Ook N’Golo Kanté en Wesley Fofana ontbreken in Milaan.

Potter heeft de overige spelers wel beschikbaar. “Gelukkig hebben we kunnen roteren, dat zal ons hebben geholpen. Hopelijk zijn we ook wat frisser, want dat zullen we nodig hebben in deze zware wedstrijd”, aldus de manager, ddie dus ook Thiago Silva weer kan gebruiken.

In Groep E is de clash tussen Milan en Chelsea er eentje om in de gaten te houden. Beide clubs hebben vier punten na drie wedstrijden, waar het Oostenrijkse RB Salzburg met vijf punten aan kop gaat. Ook Dinamo Zagreb doet met drie punten nog volop mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *