Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord heeft een of twee spelers die boven de rest uitsteken’

Volgens oefenmeester Arne Slot heeft Feyenoord maar één of twee spelers die boven de rest uitsteken. En tot die spelers behoort fe Poolse smaakmaker Sebastian Szymanski niet. In aanloop naar het treffen met Sturm Graz gaat hij hier op in.

“Ik denk dat wij niet heel veel spelers hebben die echt boven de rest uitsteken”, reageert Slot op het persmoment op de vraag of hij standaard een plek inruimt voor Szymanski, opgetekend door Voetbal International. “We hebben er misschien wel een of twee van. Maar ik denk dat als het om Szymanski gaat, dat hij voor ons een hele goede speler is, maar dat hij een aantal concurrenten heeft, die heel dicht bij hem zitten. Dus dan is het geen uitgemaakte zaak dat je iedere wedstrijd speelt. Wat hij bij mij wel bijna altijd gedaan heeft.”

Slot wil niet kwijt of Trauner een van de spelers is op wie hij doelt. De verdediger speelt donderdag voor het eerst sinds zijn stap naar Rotterdam-Zuid met Feyenoord op zijn geboortegrond. “Het stadion zit vol, ook met fans van ons. We zagen er al wat rondlopen in de stad. Maar uiteindelijk gaat het voor ons om het voetbal. We gaan ons eigen spel spelen en hopen te winnen. Op papier was Lazio de grote favoriet in de poule. Nu is er geen favoriet meer en is alles mogelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *