Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Lazio Roma meldt zich in de Eredivisie voor toekomstige topspeler’

Het Italiaanse Lazio Roma wil uitpakken met de komst van AZ-back Milos Kerkez. Hij doorliep de jeugdopleiding van Rapid Wien, maar kreeg daar nooit een serieuze kans in het eerste elftal.

Via Hódmezövásárhely FC en Györ FC belandde de Hongaar vorig jaar in Alkmaar bij AZ, waar hij dit seizoen helemaal doorgebroken is. De Eredivisionist betaalde twee miljoen euro en legde hem vast tot medio 2026.

Er lonkt nu een megawinst, want volgens transfergoeroe Nicolo Schira heeft SS Lazio hem op het oog als nieuwe linker wingback. Het alternatief is Fabiano Parisi van Empoli. De achttienjarige Kerkez staat dit seizoen al op zes assists en twee goals in 21 officiële wedstrijden voor AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *