Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax-breker: ‘Vroeg of laat komt er een grote club voor mij’

Edson Alvarez had deze zomer de kans om naar Chelsea te verkassen maar Ajax hield dit tegen. Iets waar de Mexicaanse middenvelder erg van baal. Maar hij weet ook dat die transfer er in de toekomst wel zal komen. “Het was een lastige situatie”, aldus Álvarez. “Ajax kon geen kant op. De club kon echt niks meer doen. Er was verder geen speler op mijn positie.”

Álvarez ging verder: “Ik heb natuurlijk gevochten voor zover ik kon, maar ik wilde dat ook weer niet teveel doen. Want ik ken de verantwoordelijkheid die ik binnen de club heb. Maar goed, uiteindelijk ben je ervan bewust dat alles verandert. Een betere competitie, een beter leven voor jezelf en je familie. Want daar gaat het uiteindelijk om.”

De Mexicaan is naar Ajax gekomen vanwege zijn liefde voor voetbal, maar ook voor zijn familie. “Dat zij het goed hebben. Dat ik kan zorgen voor mijn kinderen en mijn ouders”, zo gaf hij aan. “Aan de andere kant motiveert het mijn enorm dat grote clubs mijn wedstrijden en acties in de gaten houden. Ik baal er enorm van, maar ben ervan overtuigd dat er vroeg of laat een grote club voor mij komt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *