Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord heeft baat bij uitschakeling in de Europa League’

Donderdag speelt Feyenoord in de Europa league haar laatste groepswedstrijd tegen Lazio Roma. De Rotterdammers kunnen nog poulewinnaar worden maar ook als laatste eindigen.

De Stadionclub staat momenteel derde op drie punten van Lazio en Sturm Graz, waar FC Midtjylland evenveel punten heeft. De Rotterdammers spelen nog tegen de Romeinen, die eerder dit seizoen véél te sterk waren. Zodoende is alles nog mogelijk voor de formatie van trainer Arne Slot. Willem Vissers denkt dat een derde plaats en daarmee plaatsing voor de tussenronde van de Conference League misschien wel de beste optie is.

In FC Rijnmond legt de journalist van de Volkskrant die opvallende visie uit: “Want als je tweede in de Europa League wordt, tref je waarschijnlijk een ploeg als Barcelona of Juventus. Als je in de Conference League terechtkomt, dan heb je meer kans om ver te komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *