Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord speelt nog minimaal tien jaar in de Kuip’

Algemeen directeur Dennis te Kloese zou op een vergadering met de business club hebben aangegeven dat Feyenoord nog minimaal tien jaar in De Kuip speelt. Dit weet het doorgaans goed ingevoerde medium 1908 te melden.

Feyenoord gaat de komende tijd kijken welke veranderingen nodig zijn om het stadion de komende tien jaar te kunnen gebruiken. De club zou inmiddels intern bezig zijn met het opstellen van een tienjarenplan om deze eventuele aanpassingen te kunnen verwezenlijken. De club liet tijdens de meeting wel weten dat er aanpassingen aan het stadion nodig zijn, maar welke moet onderzoek dus uitwijzen.

Voorgaande jaren werd er veel gesproken over het compleet vervangen van het stadion. De Rotterdamse gemeente zou het zogenaamde ‘Feyenoord City’ willen als thuishaven van de ploeg van Arne Slot. Sinds de aanstelling van Te Kloese in november 2021 is dit plan van de baan. De nieuwe bestuurder van de Rotterdammers sprak zich fel uit tegen de plannen voor het nieuwe stadion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *