Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ihattaren verdient laatste kans, Overmars moet hem in huis nemen’

Johan Derksen is van mening dat Mohamed Ihattaren nog een kans moet krijgen in het topvoetbal. In het programma Vandaag Inside zei hij dat het Royal Antwerp van technisch directeur Marc Overmars hem een kans zou moeten geven.

Ajax maakte eerder deze week bekend Ihattaren niet definitief over te nemen van Juventus, waardoor de speler in principe in januari terugkeert naar Italië. Onder meer Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart hebben hun hulp al aangeboden aan Ihattaren. “De enige mogelijkheid is: Overmars moet hem in huis nemen en dus uit zijn wijk in Utrecht halen”, stelt Derksen in de talkshow.

“Die jongen moet je in huis nemen, dan kan hij heel veel geld waard worden en van betekenis worden voor Antwerp”, vervolgt de voormalig voetballer. “Mensen zijn tot het uiterste gegaan voor Ihattaren, zij zijn allemaal teleurgesteld. Maar hij verdient nog een laatste kans, want het loont de moeite als het wel lukt”, aldus Derksen. “Het is jammer om zo’n jongen naar de kloten te laten gaan.”

Derksen denkt dat Antwerp de enige club is waar Ihattaren zijn loopbaan op de rit kan krijgen. “Overmars had nog overwicht op hem. Als hij zich ervoor inzet… Dit is de laatste kans. Bij PSV en Ajax hebben ze er alles aan gedaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *