Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Ajax en PSV

Maar liefst drie clubs zijn na de winterstop nog actief in de Europa League. Feyenoord wist zich gisteren te kronen tot groepswinnaar en dat betekend dat ze geen tussenronde hoeven te spelen zo als Ajax en PSV. De Amsterdammers werden derde in de Champions League-groep en PSV werd tweede in de poule. Inmiddels zijn de te loten tegenstanders van beide clubs bekend.

De Amsterdammers moeten het in de tussenronde opnemen tegen een nummer twee uit de Europa League. Vanzelfsprekend is het (nog) niet mogelijk om PSV te lopen, maar desalniettemin kan de formatie van trainer Alfred Schreuder de borst natmaken.

Manchester United is de meest aansprekende naam in het lijstje van mogelijke tegenstanders voor Ajax. Ook clubs als AS Roma, Stade Rennes, 1. FC Union Berlin, AS Monaco, FC Nantes en FC Midtjylland kunnen worden gekoppeld aan de manschappen van Schreuder.

PSV heeft acht mogelijke tegenstanders. FC Barcelona en Juventus zijn de twee meest aansprekende clubs op dat rijtje. De andere mogelijkheden voor Ruud van Nistelrooy en consorten? Dat zijn Bayer Leverkusen, RB Salzburg, Sporting Portugal, Shakhtar Donetsk en Sevilla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *