Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Luuk de Jong droomt: ‘Barcelona of Sevilla zou heel mooi zijn’

Luuk de Jong kijkt uit naar de loting voor de tussenronde in de Europa League. De aanvalsleider van PSV hoopt namelijk dat er een mooie loting voor hem uitrolt. Een weerzien met zijn twee voormalige ploegen, Sevilla en Barcelona, behoort tot de mogelijkheden.

“Als je een Barcelona of een Sevilla loot zou dat leuk zijn”, zegt De Jong tegenover Veronica. “Maar je wil natuurlijk zo ver mogelijk komen in de competitie, dus is het fijn als je ook een iets makkelijkere tegenstander krijgt”, gaat hij verder.

De Jong speelde in Noorwegen 45 minuten en dat was volgens plan. “Dat was afgesproken met het oog op wat er nog komen gaat”, doelt hij op de kraker met Ajax dit weekend. “Ik voel me goed, ik heb nergens last van en ik ben weer fit om 90 minuten te spelen.”

PSV kende een relatief eenvoudige avond en won 1-2 door een eigen doelpunt en een treffer van Johan Bakayoko. “Ook complimenten aan Bodø/Glimt, omdat ze wel aanvallend voetbal durven te spelen”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *