Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FOTO: Mo Ihattaren accepteert hulp van Wesley Sneijder

Mohamed Ihattaren is vanmiddag gespot met Wesley Sneijder op de tribune tijdens een amateurwedstrijd. Eerder deze week werd bekend dat Ajax de koopoptie op hem niet zal gaan lichten, en wellicht is dit wel een wake up-call voor hem geweest.

Onlangs vertelde Sneijder nog dat hij – net als Rafael van der Vaart – zijn hulp aan heeft geboden bij Ihattaren, maar dat hij behoudens een duimpjes-emoticon nooit meer wat hoorde. Nu lijkt de Ajacied alsnog de helpende hand te hebben geaccepteerd; samen met Sneijder zat hij op de tribune bij een amateurwedstrijd vanmiddag.

Vanochtend schreef Willem van Hanegem nog dat ook hij bot ving na een hulpaanbod bij Ihattaren: “Hij heeft een keer gevraagd of ik een bakkie thee met hem wilde drinken. Soufiane Touzani vroeg dat aan mij. Ik zei: ‘Prima, maar dan wel binnen een week, want ik heb nog meer te doen.’ Binnen een week hoorde ik niets. Toen heb ik gezegd: ‘Het is graag of niet.’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *