Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord aast op Nicolas Raskin van Standard Luik’

Feyenoord heeft een oogje op de Standard Luik-middenvelder Nicolas Raskin. Scouts van de Rotterdammers zaten onlangs voor hem op de tribune. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde 1908 melding van.

Omdat Raskin nog maar tot medio 2023 vastligt in Luik, lijkt hij financieel wel haalbaar. Probleem kan wel zijn dat Raskin nog kans maakt op een plekje in de WK-selectie van Roberto Martínez; in dat geval zullen mogelijk nog meer clubs hem in het vizier krijgen. Galatasaray wordt ook al aan hem gelinkt.

Niet het enige target
1908 schrijft verder nog: “Feyenoord zelf weet nog niet op welke centraal verdedigende middenvelder de uiteindelijke keus gaat vallen, maar is vast en zeker bereid om in de winter versterking voor deze positie naar De Kuip te halen. Zo valt er ook nog een naam van een donkere jongen: Een naam die nog niet in verband gebracht werd met de Rotterdammers, maar ook niet gedeeld kan worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *