Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Gernot Trauner laat zich uit over vertrek bij Feyenoord

Gernot Trauner is sinds zijn komst bij Feyenoord een rots in de branding. De Oostenrijkse mandekker heeft deze zomer dan ook geen moment overwogen om de club te verlaten. Ondanks dat er wel de nodige interesse voor hem was.

In gesprek met Sky Sport Austria spreekt Trauner van een ongelofelijke prestatie, nadat er zoveel transfers hebben plaatsgevonden bij Feyenoord. “Een groot compliment naar de trainer en de scouting. Iedereen in de club weet welke richting we op willen. Als eerste stap hebben we spelers gehaald die pasten in deze visie.”

Trauner zag dan ook dat Feyenoord een moeilijk begin van het seizoen kende. “Aan het begin hebben we gezien dat nog niet alles zo goed paste. Er was een aantal spelers dat aan het begin veel speelde en in de loop van het seizoen gewisseld is. De trainer weet hoe hij wil spelen. We zijn desondanks niet op het niveau van vorig seizoen, dat is logisch want ieder team ontwikkelt zich in de loop van het seizoen.”

Feyenoord moet stappen zetten
De Oostenrijker beseft, dat ondanks de groepswinst in de Europa League, Feyenoord nog wel stappen moet zetten. “We moeten de prestatie natuurlijk wel op waarde schatten. We weten dat we de Europa League groep niet hebben gedomineerd, vorig jaar domineerden we de groep wel. Het belangrijkste is dat we door zijn. We moeten ons nog meer ontwikkelen om echt grote prestaties neer te kunnen zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *