Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax wil uitpakken met komst van Ben Brereton’

Ajax heeft een nieuwe aanvaller op de korrel. De Amsterdammers hebben namelijk hun vizier gericht op de Chileen Ben Brereton Diaz. Hier is voetbal4u.com attent op gemaakt door zijn nadrukkelijke volger Hugo ‘Driss’ Mertens.

De spits is ook gescout door enkele clubs uit de Premier League, waaronder Arsenal, Chelsea en Manchester United, maar ook Everton, Leeds United, Newcastle United, Nottingham Forest, West Ham United en Wolverhampton Wanderers.

Flinke concurrentie dus voor de Amsterdammers. Ze zullen met een goed plan moeten komen om hem los te weken van Blackburn Rovers. Bij die club speelt hij al geruime tijd de pannen van het dak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *