Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Erik ten Hag wil Harry Maguire verkopen’

Manchester United-manager Erik ten Hag wil mandekker Harry Maguire van de hand doen. Hier maakt het medium The Guardian melding van. Vanaf volgend jaar zomer staat Manchester United open voor een bod op Maguire.

Dat is onderdeel van de rebuilding van Ten Hag, die als doel heeft om de club weer terug te krijgen in de top van Engeland. Maguire heeft zijn peperdure prijskaartje nooit waar kunnen maken op Old Trafford en mag vertrekken. Op dit moment kiest Ten Hag voor een centrum met Raphaël Varane en Lisandro Martínez, Maguire is slechts reservespeler.

Geïnteresseerde clubs moeten het contract van Maguire, dat nog loopt tot de zomer van 2026, af zien te kopen. Mocht het Manchester United lukken om van Maguire af te komen, dan neemt de club een fors verlies op hem: hij kostte rond de 85 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *