Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Samba-aanvaller verkoos Feyenoord boven Europese topclubs’

Feyenoord pakte deze zomer uit met de komst van de Braziliaanse vleugelflitser Igor Paixão. Maar het had niet veel gescheeld of hij had voor Benfica of Porto gespeeld. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Feyenoord tikte afgelopen zomer ruim vijf miljoen euro af voor Paixão. Volgens het betrouwbare medium hadden ook Porto en Benfica interesse in de diensten van de Braziliaan, waarvan een overstap naar de Portugese competitie logischer was geweest qua taal. De Rotterdammers bleken uiteindelijk daadkrachtiger.

Na een moeizame start begint Paixão langzaam zijn vorm te vinden bij Feyenoord. De snelle aanvaller begon de laatste drie wedstrijden in de basiself van trainer Arne Slot. Aanstaande zondag staat zijn naam naar verwachting weer op het formulier tegen Excelsior.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *