Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jurrien Timber in de zomer naar Manchester United’

In navolging van Antony en Lisandro Martinez zou Jurrien Timber wel eens de volgende Ajacied kunnen zijn die naar Manchester United verkast. Ze overwegen namelijk serieus om aankomende zomer voor hem aan te kloppen bij de Amsterdammers.

Afgelopen zomer trok Manchester United al nadrukkelijk aan Timber. De Oranje-international besloot destijds om nog een seizoen in Amsterdam te blijven, waardoor Ten Hag uiteindelijk besloot om voor Martínez te gaan. Na de zomerse transferperiode raakte Harry Maguire echter zijn basisplaats kwijt en de kans is groot dat hij in het nieuwe kalenderjaar een transfer maakt.

Express Sport schrijft dat Timber opnieuw een optie zal zijn voor United. De getalenteerde Ajax-verdediger is weliswaar niet bezig aan zijn beste seizoen, maar in Manchester is er voldoende vertrouwen in zijn potentieel. Volgens de Britse krant lijkt de Oranje-international zelf ook wel te porren voor een volgende stap zodra het WK in Qatar voorbij is. Mede vanwege dat toernooi bleef hij de Amsterdamse club nog een jaar trouw.

Ajax zal vanzelfsprekend niet zomaar meewerken aan een vertrek van Timber. De Amsterdammers zaten afgelopen zomer al hoog in de boom voor de centrale verdediger. United ondervond iets soortgelijks aan den lijve voor Martínez en Antony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *