Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Orkun Kokcu vertrekt deze zomer bij Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Orkun Kokcu bezig is aan zijn laatste periode bij Feyenoord. Volgens clubwatcher Dennis van Eersel maakt de middenvelder deze zomer namelijk een transfer.

Kökcü maakte zondag twee goals in de met 5-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior. “Hij heeft gewoon enorme stappen gemaakt, ook gewoon qua body, qua wat hij uitstraalt, hoe hij op het veld staat”, stelt Van Eersel in FC Rijnmond. “Nog los van of hij de bal heeft of niet. Hij is de leider van dit Feyenoord.”

Ali Boussaboun merkt dat de media soms erg kritisch zijn op Kökcü. “Ik vind dat wij, de media op zich, soms te hard waren voor hem. Soms terecht, soms ook onterecht.” Hij voegt toe: “Die jongen is pas 21 jaar. Hij heeft een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Arne Slot die weet hem te raken, die weet hoe hij hem moet gebruiken. Je ziet nu dat hij gewoon een fantastische speler is.”

Van Eersel acht de kans groot dat Kökcü na dit seizoen een stap hogerop maakt. “Ik denk in ieder geval dat hij aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is. Als hij dit niveau vast blijft houden, en dit gaat andere clubs ook zien, dan is hij ook gewoon klaar voor een volgende stap.” Een wintertransfer is wat hem betreft niet heel reëel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *