Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wesley Sneijder stopt alweer met Mo Ihattaren

Wesley Sneijder stak twee weken geleden zijn helpende hand uit richting Mohamed Ihattaren maar daar is nu alweer een einde aan gekomen. Dit liet de recordinternational weten in het programma Veronica Offside.

“Hij heeft wel de passie en de vreugde, alleen hij kan de knop nog niet omzetten. Dat heb ik geconcludeerd, en dan is het voor mij ook moeilijk om daarmee aan de slag te gaan. Voor hemzelf is het vervelend, voor mij niet. Misschien is het goed dat ik m’n handen er nu even van aftrek. Voor mij is het nu klaar. Mij heeft-ie er niet mee.”

Sneijder betreurt dat hij Ihattaren niet de juiste richting op heeft kunnen duwen. “We kennen allemaal zijn kwaliteiten, hij heeft ze begin dit seizoen bij Ajax laten zien, en eerder ook bij PSV. Het moet goed zitten in je bovenkamer, en je moet de juiste mensen om je heen hebben. Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk. Ik heb hem een bericht gestuurd, en hoop dat hij het op gaat pakken. Maar ik ga hem daar niet meer in steunen.”

Sneijder gaf eerder aan dat hij deze winter met Ihattaren naar Italië zou afreizen. De middenvelder is eigendom van Juventus, dat hem dit kalenderjaar uitleent aan Ajax. De Amsterdammers hebben eerder besloten om de optie tot koop niet te lichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *