Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax legt 20 miljoen neer voor Alvarez-opvolger’

Ajax heeft de potentiele opvolger in het vizier voor Edson Alvarez. Het gaat om de 21-jarige Danilo die voor het Braziliaanse Palmeiras speelt. Eerder kwam Arsenal met een bod op hem, maar deze werd door de club afgewezen. Hier maakt het medium ESPN melding van.

Palmeiras zou echter wel bereid zijn om te praten over een winterse transfer van de 21-jarige middenvelder. Danilo is ondanks zijn jonge leeftijd al een aantal jaar een selectielid bij de Braziliaanse topploeg. In totaal speelde de middenvelder 57 keer voor zijn club, waarin hij zeven keer scoorde en drie assists gaf.

De komst van Danilo hangt wellicht samen met het mogelijke vertrek van Edson Álvarez. De verdedigende middenvelder stond op de laatste dag van de zomerse transfermarkt op het punt naar Chelsea te vertrekken. Een bod van vijftig miljoen euro bleek echter niet voldoende om de Mexicaans international los te weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *