Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘ADO Den Haag denkt aan Danny Buijs als nieuwe trainer’

Gisteren werd bekend dat Dirk Kuyt is ontslagen als trainer van ADO Den Haag. Hij was pas enkele maanden in dienst maar slechte resultaten zette hier een punt achter. Nu is Danny Buijs in beeld als zijn vervanger. Hij werd onlangs nog ontslagen door KV Mechelen.

ADO besloot Kuyt donderdag na een desastreuze seizoenstart de wacht aan te zeggen. Van de zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie werden er slechts vier gewonnen, waardoor de club – die voorafgaand aan het seizoen nog mikte op promotie – is afgezakt naar de zeventiende plaats.

Het is nog onduidelijk wie Kuyt gaat opvolgen, maar VI weet dat Buijs wordt gezien als een kandidaat. Buijs werd onlangs vanwege tegenvallende resultaten ontslagen bij KV Mechelen. Bij de Belgische club was hij sinds de zomer in dienst. De oud-speler van Feyenoord én ADO is per direct beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *