Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV moet minimaal 80 miljoen vragen voor Cody Gakpo’

Cody Gakpo lijkt onhoudbaar te zijn geworden voor PSV. De aanvaller maakte al twee treffers op het WK in Qatar en is in een blakende vorm. Wel vindt clubccoon Willy van de Kerkhof dat de Eindhovenaren de absolute hoofdprijs voor hem moeten vragen.

Het Nederlands elftal is bezig aan een moeizaam WK, maar Cody Gakpo is een positieve uitzondering. De aanvaller van PSV scoorde in de groepswedstrijden tegen Senegal (2-0) en Ecuador (1-1). “Als voetballer heb je een beetje geluk nodig in je carrière”, weet 71-jarige Van de Kerkhof uit ervaring. “Gakpo speelt goed op het WK. Dat is goed voor hem, maar ook goed voor PSV. ”

Manchester United, Real Madrid, Liverpool, Bayern München: de grootste clubs van Europa worden aan Gakpo gelinkt. “Heel eerlijk: als hij een goed WK speelt, en daar is hij mee bezig, dan denk ik dat hij met de Kerst weg is”, aldus Van de Kerkhof. Gakpo wordt wel een duur kerstcadeau. “Ik beslis er natuurlijk niet over, maar ik zou hem niet voor minder dan 80 miljoen euro verkopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *