Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool of Everton bezorgen Ajax de zilvervloot’

Door zijn goede spel heeft Mohamed Kudus zich in de belangstelling gespeeld van zowel Liverpool als Everton. In de podcast van De Telegraaf wordt al gesproken over een mogelijke transfer van de Ajacied na het WK in Qatar.

“Everton was natuurlijk al eerder concreet en Kudus was erg boos dat het toen niet doorging”, vertelt journalist Mike Verweij in de podcast. “Ajax wilde toen niet in gesprek met Everton, terwijl je toen wel aan een transfersom van dertig/veertig miljoen moet hebben gedacht. Nu is ook Liverpool concreet volgens Engelse media. Als twee clubs uit een land tegen elkaar gaan opbieden dan is dat al goed, maar twee clubs uit één stad is natuurlijk helemaal aardig.”

Verweij verwacht dan ook dat er een hoog bedrag op tafel moet komen voor de Ghanees. “Het kan natuurlijk zeker zijn dat Hamstra en Huntelaar de hand weer omhoog gaan houden en dat ze met een enorme zak met geld moeten gaan komen.” Kudus maakte dit WK indruk nadat hij maandag twee keer scoorde tegen Zuid-Korea. Ook in de Champions League liet de Ghanees regelmatig zien van waarde te zijn voor zijn ploeg Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *