Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jullie gaan een Ajax zien met meer focus, pit en strijd’

Devyne Rensch is bronstig voor de tweede seizoenshelft. Hij is ervan overtuigt dat jullie een Ajax gaan zien met meer focus, pit en strijd.

In een interview op de clubsite van Ajax blikt Rensch terug op het eerste deel van het seizoen, waarin Ajax vooral aan het einde een groot aantal punten liet liggen. “Ik denk dat we goed begonnen, maar de laatste paar wedstrijden speelden we wat minder. We hadden puntenverlies waar wij zeker niet op hadden gerekend. Het is dus belangrijk om goed terug te komen.”

Rensch gaat in het interview ook in op zijn eigen prestaties. “Het gaat zeker met veel ups. Ik kan terugkijken op een goede eerste seizoenshelft. Jammer genoeg liep ik wel een liesblessure op, waardoor ik een paar wedstrijden moest missen. Dat was wel even balen, maar ik denk dat ik mezelf goed heb teruggeknokt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *