Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Dortmund wil opvolger van Bellingham ophalen bij Ajax’

Mohamed Kudus heeft van zich laten spreken op het WK in Qatar. De middenvelder van Ajax heeft de clubs voor het uitkiezen en ook Borussia Dortmund hoopt op zijn handtekening.

Dortmund houdt rekening met een zomers vertrek van Jude Bellingham, die tussen de honderd en 150 miljoen euro moet opleveren. Een deel van de opbrengst willen Die Schwarzgelben gebruiken om Kudus los te weken bij Ajax, meldt BILD. Volgens het Duitse medium heeft Dortmund ‘een goede uitgangspositie.’

Intussen zou de zaakwaarnemer van Kudus al gesprekken hebben gevoerd met Sebastien Kehl, sportief directeur bij Dortmund. Hoewel BILD geen concrete bedragen noemt, valt er te lezen dat twintig miljoen euro acceptabel is voor Dortmund. De kans dat Ajax daarmee akkoord gaat, lijkt klein. De Ghanees staat nog tot de zomer van 2025 onder contract in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *