Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord City is compleet van de baan geraakt’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord geen ander stadion zal krijgen op een nieuwe locatie. De gemeente zou definitief een streep hebben gezet door het project. Hier maakt het medium FR12 melding van. Op de locatie waar het nieuwe stadion in eerste instantie zou komen worden, gaan nu nieuwe woningen worden gebouwd.

Feyenoord zal ook in de toekomst op de locatie aan de Nieuwe Maas niet meer kunnen bouwen. De gemeente is van plan om naast de woningen ook een culturele instelling op die locatie te gaan bouwen. “Het moet een levendig gebied aan de rivier worden, dat aantrekkelijk is voor Rotterdammers”, stelt het college tegenover de gemeenteraad.

Onlangs liet algemeen directeur Dennis te Kloese al weten dat Feyenoord zeker de komende tien jaar nog in de Kuip blijft. Het stadion is wel grondig toe aan een enorme renovatie en het Algemeen Dagblad weet te melden dat er momenteel intensieve gesprekken plaatsvinden tussen de leiding van het stadion en de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *