Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV speelt zaterdag oefenpot tegen Raków Częstochowa

PSV zal zaterdag een oefenwedstrijd spelen tegen Raków Częstochowa. Dat is momenteel de verrassende koploper in de Poolse competitie.

Het duel begint om 12:00 uur en zal worden gespeeld op PSV Campus de Herdgang. Bij de wedstrijd is geen publiek toegestaan en bovendien zal deze ook niet live worden uitgezonden. Raków Częstochowa belegt deze week een trainingskamp in Nederland.

Raków Częstochowa lijkt hard op weg naar de eerste landstitel uit de clubhistorie. Nu de competitie in Polen halverwege is, heeft de ploeg al een voorsprong van negen punten op recordkampioen Legia Warschau. De afgelopen twee seizoenen wist Raków Częstochowa al beslag te leggen op de Poolse beker, waardoor het actief was in de voorrondes van de Conference League. Beide keren ging het in de laatste voorronde mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *