Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ten Hag wil nog twee Ajacieden naar Manchester halen’

Afgelopen zomer nam Erik ten Hag de Ajax-spelers Lisandro Martinez en Antony mee naar zijn nieuwe werkgever Manchester United. En het ziet ernaar uit dat het daar niet bij zal blijven. Hij zou namelijk nog twee spelers van de Amsterdammers willen overnemen.

Eén van de twee namen op het wensenlijstje luistert naar de naam Jurriën Timber. Dat is geen grote verrassing, aangezien de centrale verdediger afgelopen zomer al op het verlanglijstje stond. Ten Hag kan met de getalenteerde Oranje-international meteen een dubbelslag slaan, aangezien hij ook op de matig bezette rechtsbackpositie uit de voeten kan.

Mohammed Kudus staat inmiddels óók op het wensenlijstje in Manchester. Ten Hag zou de naam van de Ghanese middenvelder annex aanvaller nadrukkelijk hebben genoemd met het oog op de winterse transferperiode. Kudus kwam onder zijn leiding weinig aan spelen toe bij Ajax, diens eerste periode uitgezonderd, maar na de afgelopen maanden zou de oefenmeester willen doorpakken.

Voor Kudus heeft United overigens gigantische concurrentie. Vanuit Engeland worden Liverpool, Tottenham Hotspur en Everton genoemd als opties, maar ook clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan, Real Madrid en FC Barcelona worden door verschillende mediums genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *