Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Edson Alvarez hoopt deze winter op nieuwe poging’

Edson Alvarez hoopt dat Chelsea zich deze winter wederom voor hem zal gaan melden. Volgens journalist Simon Phillips verwacht de Mexicaanse middenvelder zelfs een nieuwe poging van de grootmacht uit Londen.

Afgelopen zomer meldde ze zich op de valreep voor de Ajax-speler. Maar vanwege het ontbreken van een vervanger ging de transfer niet door. Álvarez toonde zowel teleurstelling als begrip voor de houding van Ajax. Aan GiveMeSport vertelt Phillips: “Ik heb gehoord dat er nog steeds voorzichtige interesse van Chelsea is voor Álvarez. In de zomer wilde hij de overstap graag maken. Het leek er even op dat Ajax de aanbieding zou accepteren, maar uiteindelijk deden ze het niet.”

De Chelsea-watcher vervolgt: “Ze wilden hem niet laten gaan vanwege de naderende deadline en de onmogelijkheid om een vervanger te halen, dus hij moest blijven. Hij was teleurgesteld, maar hij wacht nu af en verwacht dat Chelsea in januari terugkeert voor hem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *