Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zaakwaarnemer Ihattaren belde met de vraag om terug te keren’

Een terugkeer van Mohamed Ihattaren bij PSV zit er op het moment niet in. Dit heeft directeur Marcel Brands zelf laten weten Eeuwig Trouw, een talkshow van de Supportersvereniging PSV.

Zijn zaakwaarnemer heeft een paar weken geleden gebeld met de vraag of hij bij ons terug kon keren. Dat is op dit moment niet aan de orde. Ik heb met Ruud van Nistelrooij overlegd, dat speelt niet.”

“Er is bij Mo niet zoveel mis gegaan op het veld, maar vooral daarbuiten. Dat is soms lastig. In de voetballerij weet je het nooit, maar op dit moment… In mijn eerste periode bij PSV was Mo kleine Mo’tje. Dan kwam hij altijd even langs en vroeg ik: wat heb je gedaan? Dan zei hij: 4-0 gewonnen, twee goals en één assist. Je hebt wel iets met die jongens, Cody Gapko liep daar ook zo. Ik vind het doodzonde, want het is een fantastische speler, maar buiten het veld is er een hele hoop misgegaan. Ik ken niet alle details, maar als je alles leest, en laat ik de helft geloven, dan is het aardig misgegaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *