Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bij Ajax-fans ben ik de meest gehate PSV-speler’

De wedstrijden tussen Ajax en PSV zijn altijd op het randje. Het is haat en en nijd tussen de twee topclubs. Middenvelder Joey Veerman voelt zich niet echt geliefd in Amsterdam.

Doordat Veerman zijn hart op de tong draagt, kunnen veel fans van concurrenten hem niet pruimen. “Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV’ers door Ajax-supporters. Ik zeg weleens wat in interviews. Soms zeg ik iets te veel”, lacht hij in gesprek met Andy van der Meyde.

Later gaat het nog over Andries Noppert. “Ik moet zeggen dat hij het gruwelijk heeft opgepakt, toen bij Go Ahead Eagles. Ik denk dat niemand dit had verwacht. Ik vind hem echt gruwelijk geworden. Hij heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Heerenveen gespeeld. Die is weg deze winter. Tenminste dat is te hopen, nu moet hij het doen.”

Ajax wordt genoemd. “Die club wordt altijd genoemd. Alleen bij mij niet”, lacht Veerman. “Maar het is goed dat ik bij PSV zit hoor. PSV is top. We hebben een megaleuk team en het is gewoon lekker rustig. Ik weet niet hoe dat bij Ajax en Feyenoord is, maar het is hier gemoedelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *