Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Cristiano Ronaldo duikt op bij Real Madrid

Cristiano Ronaldo traint voorlopig mee met zijn oude werkgever Real Madrid. De Portugees heeft momenteel geen club en houdt zijn conditie op peil bij de Madrilenen.

Naar verluidt staat de aanvaller voor een lucratieve overstap naar Al-Nassr, maar Ronaldo heeft dat nieuws nog niet bevestigt. In Saudi-Arabië zou een tweejarig contract klaarliggen met een jaarsalaris van 200 miljoen euro per jaar. Ronaldo zou zelf liever bij Madrid willen terugkeren, maar daar lijkt zijn voormalig broodheer niets in te zien.

Omdat Ronaldo nog altijd een goede band heeft met Real, mag de Portugees voorlopig gebruik maken van de trainingsfaciliteiten. De aanvaller speelde in totaal negen jaar voor De Koninklijke en veroverde in die periode vier keer de Champions League. Ronaldo kwam tot 451 doelpunten in 438 wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *