Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot houdt de transfermarkt nauwlettend in de gaten’

Het is nog niet zeker of Feyenoord deze winter gaat toeslaan op de transfermarkt. Dit is namelijk afhankelijk van de ziekenboeg. In gesprek met Voetbal International gaat trainer Arne Slot hier op in.

‘Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner zijn allebei niet beschikbaar. Dan kom je tegen Stade Rennais uit bij de linksbenige Jacob Rasmussen. Die heeft het prima ingevuld, maar idealiter speel je rechts centraal met een rechtsbenige speler. Op die positie zijn we dus kwetsbaar. Tot nu toe is Trauner altijd fit geweest, maar als er een situatie ontstaat waarin hij wat achter de feiten aan gaat lopen, dan moeten we dat kritisch bekijken.’

Mats Wieffer raakte op het trainingskamp geblesseerd. Feyenoord wacht de ernst van het kwetsuur af na verder onderzoek af, maar vreest de middenvelder weken te moeten missen. Ondertussen verkent Feyenoord de markt voorzichtig.

‘Als zijn blessure ernstiger is dan we hopen, moeten we óók dat kritisch bekijken. Op ons middenveld is hij na Quinten Timber en Orkun Kökçu de eerste in de pikorde. Eigenlijk heb ik dus geen directe wensen, maar we moeten situaties als deze scherp blijven volgen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *