Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Mats Seuntjes maakt seizoen af bij RKC Waalwijk

Mats Seuntjes heeft direct alweer een nieuwe club te pakken. Gisteren werd bekend dat zijn contract met Fortuna Sittard is ontbonden. Hij maakt het seizoen nu af bij RKC Waalwijk. Hij tekende daar een contract voor zes maanden.

Meerdere Eredivisie-clubs waren in hem geïnteresseerd, maar RKC wint de race. “Mede door een aantal blessures binnen de selectie zijn we ons de afgelopen weken gaan oriënteren op aanvallende versterking”, vertelt RKC-directeur Frank van Mosselveld via de RKC-kanalen.

“We zijn verheugd dat Mats voor ons gekozen heeft op basis van onze visie op het voetballen én hoe wij binnen RKC Waalwijk werken. Mats heeft specifieke kwaliteiten, kan op meerdere posities uit de voeten en is bovenal direct inzetbaar.”

De selectie van RKC is deze week in Portugal voor een trainingskamp, Seuntjens zal zo snel mogelijk aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *