Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘United overweegt Thuram te halen en niet Gakpo’

Manchester United overweegt om zich deze winter te gaan versterken met Marcus Thuram. Erik ten Hag ziet in hem een goedkopere optie dan Cody Gakpo. Hier maakt het medium BILD melding van. Thuram speelde afgelopen zondag nog mee in de WK-finale van Frankrijk tegen Argentinie.

De Borussia Mönchengladbach-aanvaller kost naar verluidt maar tien miljoen euro. Dat heeft te maken met de contractsituatie van de 25-jarige Thuram. Zijn huidige verbintenis in Duitsland loopt volgende zomer af.

Het Duitse medium schrijft dat de kans klein is dat Thuram na januari nog bij Die Fohlen speelt. Naast United zou ook Internazionale geïnteresseerd zijn in de Fransman. Thuram is bezig aan een sterk Bundesliga-seizoen. In vijftien wedstrijden kwam hij tot tien doelpunten. Afgelopen zondag viel hij in de WK-finale na veertig minuten in. De aanvaller was cruciaal in het afdwingen van verlenging, door de assist bij de 2-2 van Kylian Mbappé te geven.

Thuram is niet de enige aanvaller op het lijstje bij United. Ook Benfica-spits Gonçalo Ramos, die Ronaldo op het WK uit de basis speelde, en Cody Gakpo worden gelinkt aan een overstap naar Old Trafford.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *