Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Manchester United ziet af van Cody Gakpo’

Hoewel Manchester United zich graag zou willen versterken met PSV-aanvaller Cody Gakpo dreigt de transfer toch niet door te gaan. Ze vinden de prijs die de Eindhovenaren voor hem willen hebben te gortig.

PSV-directeur Marcel Brands liet eerder al weten dat de voorkeur ligt bij een zomertransfer. Mocht een geïnteresseerde club Gakpo alsnog in januari willen ophalen, dan staat daar een astronomisch bedrag tegenover. Brands sprak zelf over een ‘recordtransfer’, dus méér dan de 45 miljoen euro voor Hirving Lozano in 2019.

Manchester United lijkt Gakpo niet hoger in te schatten dan vijftig miljoen euro. Dat lijkt niet voldoende om de Oranje-international los te werken bij PSV. Journalist Ben Jacobs (CBS Sports) schrijft dat de Eindhovenaren aan zeker 55 miljoen euro denken.

Gakpo is naar verluidt zo’n tien miljoen euro duurder geworden dankzij diens WK-prestaties in Qatar. In januari moet blijken of dat inderdaad ten koste gaat van een droomtransfer. De afgelopen maanden zijn tal van clubs aan hem gelinkt, maar officiële biedingen liggen er nog altijd niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *