Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV kan gebruik maken van chaos bij Sevilla’

In de volgende ronde van de Europa League treft PSV het Spaanse Sevilla. En bij die club is het momenteel chaos. De Eindhovenaren zouden hier dus zomaar van kunnen gaan profiteren.

Volgens het praatprogramma Deportes Cuatro staan Jorge Sampaoli en technisch directeur Monchi recht tegenover elkaar en is er een grote ruzie opgetreden. Het zou zó zijn geëscaleerd dat de twee elkaar niet meer willen spreken. Sampaoli stelt dat de club, die in de degradatiezone bungelt in La Liga, winterversterkingen nodig heeft om nog op het hoogste niveau te blijven spelen. Monchi wil daar niet aan.

Voor PSV is het louter goed nieuws. Sevilla is in februari de tegenstander in Europa, maar is op het moment alleen qua naam een grote club. De onlangs aangetrokken Isco is inmiddels ook al vertrokken na onenigheid met de trainer. De Marokkaanse Azzedine Ounahi staat hoog op het lijstje van Los Nervionenses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *