Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea komt terug bij Ajax voor Edson Alvarez’

Chelsea heeft haar interesse in Edson Alvarez weer nieuw leven ingeblazen. Hier maken verschillende journalisten melding van.

Chelsea bracht aan het einde van de zomerse transferperiode een bod van vijftig miljoen euro uit. Álvarez zag de overstap helemaal zitten en ontbrak zelfs even op het trainingsveld, maar Ajax wimpelde de Londense interesse af. De Amsterdammers konden het zich niet permitteren om in dat stadium mee te werken.

Ben Jacobs, journalist van CBS Sports, schrijft dat Álvarez nog altijd op de radar van Chelsea staat. Eigenaar Todd Boehly zou de Mexicaanse Ajacied na de ‘nee’ van afgelopen zomer hebben beloofd dat er in januari een nieuwe poging zou volgen. Het is nu aan de technische leiding om al dan niet woord te houden.

Ook journalist Simon Phillips schrijft dat Chelsea voornemens is om opnieuw te bieden voor Álvarez. Over vraag en aanbod is op dit moment niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *