Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

BREAKING: Ajax en Daley Blind per direct uit elkaar

Ajax en Daley Blind gaan per direct uit elkaar. Hier maken Voetbal International en De Telegraaf zojuist melding van. De kans is groot dat hij binnen afzienbare tijd een contract gaat tekenen bij het Royal Antwerp van Mark van Bommel en Marc Overmars.

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, heeft op de clubsite tekst en uitleg gegeven over de contractsituatie van Blind.

“We zijn de afgelopen dagen met Daley tot overeenstemming gekomen om het nog lopende contract te beëindigen. Ik hoop dat hij bij een andere club nog een mooi vervolg gaat geven aan de laatste fase van zijn succesvolle voetballoopbaan. Er is met Daley afgesproken dat we samen gaan bepalen bij welke wedstrijd hij in de ArenA op een mooie manier afscheid kan nemen van de supporters.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *