Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alfred Schreuder moet heilige huisjes bij Ajax omverschoppen’

Volgens journalist Valentijn Driessen zou Ajax-trainer Alfred Schreuder met de harde hand moeten regeren. Het is een ondankbare taak maar momenteel nodig bij de Amsterdammers.

“Jongens als Blind en Tadic moeten vervangen worden. Dan schop je tegen heilige huisjes”, weet Driessen. Eerder deze week boekte de oefenmeester in dat opzicht een klein succesje toen de Amsterdamse club afscheid nam van Daley Blind, die transfervrij mocht vertrekken ondanks een contract dat nog doorliep tot het einde van dit seizoen. “Iemand moet het vuile werk opknappen bij Ajax, en dat is Schreuder”, zegt Driessen in de rubriek Koffie met Valentijn van het programma Vandaag Inside.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *