Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PRESENTATIE: Cody Gakpo definitief speler van Liverpool

De overgang van Cody Gakpo naar Liverpool is afgerond. De aanvaller komt voor een som van zón 50 miljoen euro over van PSV en tekent bij The Reds een contract voor zes seizoenen.

Eerder vandaag kwam Gakpo met succes door de medische keuring in Engeland, waarna niets een overgang meer in de weg stond. Hij wordt de eerste winteraankoop van manager Jürgen Klopp, die zijn elftal na de WK-break van de zesde plaats in de Premier League omhoog hoopt te leiden naar een positie op de ranglijst die de club verzekert van deelname aan de Champions League in het volgende seizoen.

Gakpo reageert op de site van Liverpool op zijn overgang.’Ik kijk er echt naar uit om op Anfield te gaan spelen. Ik heb al een hoop mooie verhalen over de sfeer in het stadion gehoord en kan echt niet wachten om te beginnen’, zo valt te lezen. ‘Ik denk dat dit voor mijn ontwikkeling de beste stap is aangezien hier een hoop goede spelers zijn waar ik een heleboel van kan leren’, blikt hij vooruit op zijn nieuwe teamgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *